Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Find vej

Vejleå Kirke finder du tæt ved Ishøj Station. Kirken er til at få øje på, men det kan være lidt svært, at finde ud af hvor man kan parkere. Kommer man af Ishøj Stationsvej og har kirken på sin højre hånd, skal man dreje af i rundkørslen ved Bilkas parkering. Man skal ikke køre i parkeringskælderen ved Bilka, men køre til højre ad Ishøj Centervej og følge vejen. Herefter kommer parkeringskælderen til Vejleå Kirke, en grøn port til højre.

Porten ind til P-kælderen er udstyret med en censor, der automatisk åbner den. Kør langsomt frem til den grønne port og afvent åbning i nogle sekunder. Porten lukker automatisk efter indkørsel. Denne funktion  er aktiv i kirkens åbningstid. Porten er åben 1 time før kirkelige handlinger.


Port til udkørsel (den røde port) er altid aktiv.

NB · pga corona-smittefaren henstiller vi til, at man efter parkering går op til kirken via gitterporten til venstre. Den fører op til kirkens hoveddør. I går ned i P-kælderen ad samme vej. 

Vejleå Kirke er åben i hverdagene fra kl. 10-15.
Tirsdag er kirken lukket fra kl. 14-16, hvis der er konfirmandundervisning.
Du kan også se kirken om søndagen kl. 10-13.

Se på kort

 

Ishøj Kirke ligger i Ishøj Landsby. Det er muligt at parkere foran kirken ved Ishøj Bygade nr. 83. Eller følge Ishøj Bygade og parkere ved nr. 79 som er parkeringspladsen ved kirkegården.

Se på kort

Sognekontoret ligger i forbindelse med Vejleå Kirke og du finder derhen på samme måde som til kirken.

Se på kort

Kirkegården ligger på Ishøj Bygade 77

Se på kort