Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

UDSOLGT · Julekoncert med Mark & Christoffer

DEC
05

UDSOLGT · Julekoncert med Mark & Christoffer


Dato Søndag d. 5. december 2021, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Sted Ishøj Kirke, Ishøj Bygade 83, 2635 Ishøj
UDSOLGT · Julekoncert med Mark & Christoffer

KONCERTEN ER UDSOLGT · DØRENE ÅBNER KL. 19.00


Mark & Christoffer - den sønderjyske duo - er efterhånden et veletableret navn på den danske musikscene. De to musikalske knejte har lavet koncerter sammen i en lang årrække, og deres blanding af velkendte julenumre, gedigent guitarspil, stærke vokaler og sønderjysk humor nyder stor succes i landets kulturhuse. 

Med årene har små traditioner sneget sig ind i Mark & Christoffers julekoncert, heriblandt et nyt hyldest-medley til en kunstner, som har gjort sig bemærket i årets løb. Bl.a. Bob Dylan, Simon & Garfunkel, The Beatles, Kim Larsen, Anne Linnet og Shu-bi-dua har været med på duoens julerepertoire.

Mark Dixon & Christoffer Brodersen er begge opvokset nær Sønderborg og startede sangkarrieren der.  I dag bor de i hhv. Aarhus og København, men holder stadig sammen som musikalsk duo og har netop kunnet fejre 20-års jubilæum. Gennem årene er deres musikalske stil blevet finpudset, og til koncerten vil publikum opleve overraskende, humoristiske og fortryllende fortolkninger af både nye og gamle juleklassikere.