Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Koncert · Dorte Gerlach · arrangør KULTURIUM

NOV
17

Koncert · Dorte Gerlach · arrangør KULTURIUM


Dato Onsdag d. 17. november 2021, Kl. 20:00 til kl. 22:00
Sted Vejleå Kirke, Ishøj Boulevard 1, 2635 Ishøj
Koncert · Dorte Gerlach  · arrangør KULTURIUM

Koncerten er kl. 20.00. Dørene åbner kl. 19.00

Koncerten er arrangeret i samarbejde med Kulturium, og det er også dem der sælger billetter. Dem kan du købe via dette link

Har du spørgsmål til arrangementet, så brug dette link.

Vi lever i en tid fuld af opbrud og uforudsigelig forandring. En tid, hvor en epidemi sætter dagsordenen og spænder ben – særligt for det kulturelle og kreative Danmark. Men i stedet for bare at følge med, har sangerinden Dorthe Gerlach skabt sit eget opbrud og sin egen forandring med nye sange på dansk, titlen som mor og eks-københavner - og nu med stort anlagt akustisk turné forud for endnu flere koncerter i 2022.

”Jeg har brugt den sidste tid på at skrive nye sange. Sange om at forlade København, sange om at blive mor, om at slå sig ned et helt nyt og ukendt sted. Sange om, på mange måder, at sige farvel til sit "gamle liv" og velkommen til det næste kapitel,” fortæller Dorthe Gerlach der bl.a. tager sit nye kapitel – sangene fra EP’en ’Krigerhjerte’ – med rundt i hele landet.

Dorthe Gerlach skiftede spor, da hun efter mere end 15 år, som den ene halvdel af den anmelderroste countrypop-duo, HUSH, i 2015 udgav sit første soloalbum, ’Natlys’. Udover sine egne sange, lover Gerlach, der bl.a. har indtaget vores stuer i bedste sendetid som en del af musikprogrammet, Toppen Af Poppen, at vi også får særligt udvalgte fortolkninger med på sætlisten.