Samtalerum

OKT
07

Samtalerum


Dato Onsdag d. 7. oktober 2020, Kl. 19:00 til kl. 21:30
Sted Ishøj Forsamlingshus

Den sidste aften i rækken af SamtaleRum, der arrangeres i samarbejde mellem folkekirkerne i Høje Taastrup og Ishøj, skulle have fundet sted tirsdag 21. april 2020, men blev aflyst pga. Corona nedlukningen. 

Spørgsmålet for aftenens SamtaleRum er: Hvad når ens forældre bliver syge eller dør?  Hvordan påvirker det en familie, når en forælder/bedsteforælder bliver syg og dør? Omsorgen for de ældre i familien stiller nye og til tider meget store krav til en børnefamilie. For der er meget at passe – ikke mindst når man mister, og hvor sorgen og savnet melder sig. Og hvordan bruger man sin familie og venner på en anden måde.

Samtalen indledes med et oplæg v. psykolog og familieterapeut Annette Due Madsen, stifter af Center for Familieudvikling og brevkasseredaktør.

Hvis du gerne vil deltage, beder vi om svar senest mandag 5. oktober. Deltagelse er gratis. Dog må du meget gerne tilmelde dig på www.rumtilsamtale.dk, så vi kan sætte stole/glas frem Arrangøren vil sørge for, at deltagerantallet samt afstandskravet under Corona epidemien overholdes. Ligeledes vil der være håndsprit til rådighed.

Foredraget er et i rækken af SamtaleRum. Der er begrænset antal pladser. Læs mere om SamtaleRum og Bestil dine billetter her