Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

SamtaleRum – Hvad er vi stressede over?

MAR
05

SamtaleRum – Hvad er vi stressede over?


Torsdag d. 5. marts 2020, Kl. 19:00 til kl. 21:30
Ishøj Bygade 82, 2635 Ishøj

Stress siges i dag at være en folkesygdom, og de fleste af os har selv været eller kender en, der har været stresset. På denne aften vil vi undersøge, hvad der i grunden stresser os. Er det søgen efter det gode liv? Er det for høje krav på arbejdspladsen? Er det, at vi vil det hele – have børn, karriere, realisere os selv, at vi ikke vil nøjes? Eller er det en blanding af det hele? Kan vi selv gøre noget for at gøre op med det stressede liv?

Samtalen indledes med et oplæg v. filosof Anders Fogh Jensen, som blandt andet har udgivet bogen Pseudoarbejde – hvordan vi fik travlt med at lave ingenting. Foredraget giver en provokerende indsigt i de arbejdsopgaver, vi spilder hinandens tid med, og de forholdsvis simple ændringer vi kan indføre for at blive fri af administrative overflødigheder. Det kræver bl.a. at vi gør op med arven fra industrisamfundet om at arbejde skal belønnes pr. tid og at vi tænker over, hvad der er vigtigt. Vi har alle travlt, men hvad har vi egentlig travlt med?

Torsdag 5. marts 2020 kl. 19:00–21:30 i Ishøj Forsamlingshus 

Foredraget er et i rækken af SamtaleRum. Der er begrænset antal pladser. Læs mere om SamtaleRum og bestil dine billetter her