Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert Sct Peders Koncertkor i Vejleå Kirke

SEP
14

Koncert Sct Peders Koncertkor i Vejleå Kirke


Lørdag d. 14. september 2019, Kl. 15:00 til kl. 16:00

Sct. Peders Koncertkor med Brian Stenger Poulsen i spidsen, er et ambitiøst kor med omkring 25 medlemmer, hvis varemærke er nyere nordisk kormusik. Koret er et ambitiøst kor med mange koncerter og vundne korkonkurrencer i bagagen.

Koret har flere gange været i tæt samarbejde med komponister om opførelsen af deres værker. Særligt har forholdet været til den store norske korlegende Knut Nystedt, der flere gange har besøgt koret og har dirigeret egne værker. Værker af Knut Nystedt har i mange år været fast bestanddel af korets repertoire.

Ved koncerten i Vejleå kirke kan man høre et meget blandet program. Bl.a. kan høres en korsuite af Carl Nielsen sange, samlet og arrangeret af Lasse Toft Eriksen. På programmet er også 4 diapsalmata af Finn Høffding til tekster af Søren Kierkegaard. 4 finurlige tekster fra Kierkegaards gennembrudsværk, Enten - Eller, har fået inspirerende musik af Finn Høffding. Derudover er der også et par værker af Knut Nystedt på programmet fra hans samling Prayers of Kierkegaard. Det er anden gang koret gæster Vejleå Kirke og vi glæder os til en fin koncert med det velsyngende kor.

Der er fri entré til koncerten.