Nyt logo

Nyt logo


# Aktuelt
Udgivet fredag d. 15. november 2019, kl. 13:19

Kirkerne i Ishøj får ny grafisk profil

Efter et grundigt forarbejde har Ishøj og Vejleå Kirke udviklet en ny grafisk profil og et logo, der dækker begge kirker.

I Ishøj sogn er der to kirker: En gammel middelalderkirke i landsbyen og en ny og moderne kirke nær Ishøj Bycenter. Selvom det er tyve år siden sognet fik sin nye Vejleå Kirke, har de to kirker indtil nu haft et fælles logo med et symbol fra Ishøj Kirke. Det er nu ændret således at begge kirker fremstår under samme logo og fremover også vil kunne genkendes på den samme grafiske fremtræden på plakater, tryksager, hjemmeside og Facebook.

Markant i denne proces er beslutningen om at profilere sig under det samlede fælles navn: ”Kirkerne i Ishøj”. Det fælles logo kan dog også anvendes af hver enkelt kirke for sig, ligesom det tidligere logo med symbol fra Ishøj kirke vil finde anvendelse i en række særlige sammenhænge.

Logoet med de to tårne i en cirkel er udtrykker fortid og nutid, gammel og ny kirke – altså to synlige elementer, der umiddelbart kan genkendes i Ishøj.

Både logo og det samlede grafiske design er udviklet af grafisk designer Anna Falcon, som tillige er ansat til over en periode at implementere de nye virkemidler på kirkernes samlede henvendelse til offentligheden.

I første omgang er logoet bragt i anvendelse i det nye Kirkemagasin og en kirkekalender, der snart bliver omdelt til alle husstande i sognet.